Ko darīt gadījumā, ja konstatēts, ka pastkastīte ir pārpildīta?

Jūsu Inbox krātuve ir kopīga pastkastei (Mail), failiem (Files) un fotogrāfijām (Foto). Ja krātuve ir pārpildīta, Jūs nevarēsiet saņemt jaunas vēstules, kā arī augšupielādēt failus vai fotogrāfijas. Cik vietas aizņem katrs pakalpojums, varat redzēt lietotāja profila pārskatā, kā arī kreisajā izvēlnē.

Lai atbrīvotu vietu, Jums ir iespēja dzēst nevajadzīgās vēstules, failus vai fotogrāfijas:

1.    ieejiet savā pastkastē, sadaļā Files vai Foto un izvēlieties mapi vai albumu, kurā nepieciešams dzēst saturu,

2.    ar ķeksīti atzīmējiet tās vēstules, failus vai fotogrāfijas, kuras ir jāizdzēš; ja pastkastē ir nepieciešams izvēlēties visas vienā lapā esošās vēstules, jāatzīmē "Visus" (ja Jums ir vairākas lapas ar nevajadzīgām vēstulēm, darbība būs jāatkārto katrai lapai atsevišķi),

3.    tad nospiediet pogu "Izdzēst".

Izdzēstās vēstules un faili nonāks mapē "Miskaste", taču neatbrīvos vietu Jūsu krātuvē. Lai krātuvē parādītos vairāk brīvas vietas, saturs no mapes "Miskaste" ir jāizdzēš pavisam un neatgriezeniski. Lai to izdarītu:

4.    atveriet mapi "Miskaste" un izdzēsiet saturu arī no tās (pastkastē to var izdarīt, nospiežot pogu "Iztīrīt Miskasti").

Ja tomēr pastkastes mapē "Miskaste" Jums atrodas arī tādas vēstules, kuras Jūs pašlaik negribat neatgriezeniski dzēst, Jūs varat atzīmēt tikai dzēšamās vēstules un nospiest pogu "Neatgriezeniski dzēst".

Ja Jūs vēlaties izdzēst pilnīgi visu kādas noteiktas pastkastes mapes saturu, Jūs varat to izdarīt sadaļā "Iestatījumi", "Mapes".

Visvairāk vietas parasti aizņem vēstules ar lieliem pielikumiem (pārbaudiet arī mapi "Nosūtītās"), kā arī lieli faili, piemēram, video un arhīvi. Sadaļā Foto vispirms pārskatiet albumus, kuros ir daudz līdzīgu vai nevajadzīgu fotogrāfiju.

Atcerieties, ka mapē "Miskaste", izvēloties tādas funkcijas kā "Iztīrīt Miskasti" vai "Neatgriezeniski dzēst", saturs tiks dzēsts pilnībā, un atjaunot varēs tikai tās vēstules, kas tika dzēstas pēdējo 7 dienu laikā! Failus pēc miskastes iztīrīšanas, kā arī izdzēstās fotogrāfijas atjaunot nevar.

Pastkastē tādu pašu rezultātu iegūst, nospiežot uz "Iztīrīt", kas atrodas blakus mapēm "Surogātpasts" un "Miskaste" kreisajā pusē esošajā izvēlnē.

Ja Jūs nejauši izdzēsāt vēstuli un tā ir nonākusi mapē "Miskaste", Jums joprojām ir iespēja to atjaunot.

Jūs arī varat iegādāties PREMIUM versiju un Jūsu krātuves izmērs tiks palielināts līdz 150 GB, 300 GB vai 1 TB. Šī vieta ir pieejama visiem pakalpojumiem: Mail, Files un Foto.


Ja Jūs nevarat atrast atbildi uz Jūsu jautājumu, lūdzu, rakstiet mums